16-08-2013 09:17



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2013 року №
м.Чернігів



Про визнання таким, що втратило
чинність розпорядження голови
обласної державної адміністрації
від 25 червня 2008 року № 227

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до вимог чинного законодавства та у зв’язку з припиненням ПП «Олефіренко С.В.» діяльності з реалізації вугілля населенню:

1. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2008 року № 227 «Про торговельну надбавку на вугілля, що реалізується ПП «Олефіренко С.В.», м. Бахмач», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 03 липня 2008 року за № 26/687.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне опублікування розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

3. Розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.


Голова обласної
державної адміністрації
В.М.Хоменко

Аналіз регуляторного впливу до проекту «Про визнання таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2008 року № 227»

ГО Активне Суспільство України