04-07-2013 13:40

Обласною державною адміністрацією підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про розмір витрат», згідно з яким встановлюються розмір витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, який надійшов до Чернігівської обласної державної адміністрації, у разі потреби, у виготовленні більше як 10 сторінок запитуваних документів.

З повним текстом проекту розпорядження можна ознайомитися на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації – www.cg.gov.ua (рубрика «Консультації з громадськістю»; підрубрика «Проекти для громадського обговорення»). З метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту розпорядження, врахування інтересів громадськості просимо зауваження і пропозиції до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж місяця з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації до сектору забезпечення доступу до публічної інформації загального відділу апарату обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, кімн. 3, тел. 67-50-57, 67-50-45 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).



  • "Про розмір витрат"

  • "Додаток 2 до Порядку відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, який надійшов до Чернігівської обласної державної адміністрації"

  • "Звіт про проведення громадського обговорення проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про розмір витрат»"

  • ГО Активне Суспільство України