15-06-2012 14:37

14.06.2012

Управлінням з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації на виконання Указу Президента України «Про Стратегію державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні та першочергові заходи щодо її реалізації» від 29.03.2012 № 212/2012, постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996, обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012—2015 роки «Чернігівська громада» та з метою створення сприятливих умов для подальшого розвитку в області інститутів громадянського суспільства, запровадження на рівні області ефективного механізму взаємодії органів виконавчої влади з громадськістю на засадах партнерства і взаємної відповідальності, забезпечення здійснення та захисту прав і свобод людини і громадянина підготовлено проект розпорядження голови облдержадміністрації «Про організацію виконання завдань Стратегії державної політики сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства в Україні та першочергові заходи щодо її реалізації».

Проект розпорядження передбачає налагодження системи роботи облдержадміністрації, райдержадміністрацій щодо організації проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної та регіональної політики, підготовку аналітичних матеріалів про стан розвитку громадянського суспільства в області.

Зауваження та пропозиції до проекту розпорядження прийматимуться Управлінням з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації протягом місяця з дня повідомлення про громадське обговорення проекту за адресою: 14000, м. Чернігів, просп. Миру 21А, Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, т/ф. 67-57-59, е-пошта: [email protected]

Контактні особи: Подорван Андрій Федорович, начальник управління (т/ф. 67-57-59), Сапон Валентина Василівна, головний спеціаліст (т/ф. 67-59-67).



Проект розпорядження голови облдержадміністрації
«Про організацію виконання завдань
Стратегії державної політики сприяння розвитку
інститутів громадянського суспільства в Україні
та першочергові заходи щодо її реалізації»



Звіт про громадське обговорення
проекту розпорядження голови облдержадміністрації
«Про організацію виконання завдань
Стратегії державної політики сприяння розвитку
інститутів громадянського суспільства в Україні
та першочергові заходи щодо її реалізації»

ГО Активне Суспільство України