back

Поштові марки на честь Збройних Сил України погасили у Чернігові

14-10-2022 | 14:17

Сьогодні у обласному центрі відбулося спецпогашення нових поштових марок «Слава Збройним Силам України» з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Участь у заході взяли радник начальника Чернігівської ОВА Дмитро Брижинський, директор філії Чернігівська дирекція АТ «Укрпошта» Олена Дорошенко та військовослужбовці ЗСУ.

Марковий аркуш «Слава Збройним Силам України!» складається з 6 поштових марок з ілюстраціями військовослужбовців, кожна з яких відображає окремий вид збройних сил та окремий рід українських військ. Крім марок також було випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток та конверт «Перший день».

Тираж маркового аркуша – 1 мільйон примірників. Випуск – благодійний: частину зібраних коштів буде спрямовано на допомогу Збройним Силам України.

Придбати поштовий випуск «Слава Збройним Силам України!» можна з 14 жовтня в міських відділеннях Укрпошти по всій країні, офіційному онлайн-магазині Укрпошти та її офіційних відділення на маркетплейсах. На продаж конверту «Перший день» у відділеннях будуть діяти обмеження – не більше двох на одне замовлення. Онлайн можна буде замовити до 10 маркових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок одного виду на одне замовлення.

Автор випуску «Слава Збройним Силам України!» - український художник Антон Хрупін, відомий українцям за поштовим випуском «Вільні. Незламні. Непереможні», презентованим Укрпоштою до Дня незалежності України.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації