13-06-2024 09:53

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту рішення Чернігівської обласної ради «Про припинення юридичної особи – комунального закладу «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради»

Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт рішення Чернігівської обласної ради «Про припинення юридичної особи – комунального закладу «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради».

Проєкт рішення підготовлено відповідно до статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту»», пункту 12 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

З метою дотримання вимог законодавства та забезпечення гласності, відкритості та прозорості, проєкт рішення проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 13 червня 2024 року до 13 червня 2025 року включно.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення прийматимуться Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації до
29 травня 2025 року (включно) в письмовому вигляді за адресою: 14034, м. Чернігів, вул. Шевченка, 34, або в електронному вигляді за адресою: [email protected]

Контактна особа: Дягло Наталія Валеріївна, тел.(0462) 95-21-91

Анонімні пропозиції та зауваження, що оформлені не належним чином розглядатися не будуть.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної ради у строки, визначені законодавством.

Проєкт Рішення

Пояснювальна записка

ГО Активне Суспільство України