04-07-2023 15:03

Товариство з обмеженою відповідальністю "Чернігівська м'ясна компанія"( ТОВ "Чернігівська м'ясна компанія", код ЄДРПОУ 32785947, юридична, поштова і фактична адреси: 16520, Чернігівська обл., Ніжинський район, с. Городище, вул. 8-го Березня, буд. 42, повідомляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об’єкту за адресою: 16520, Чернігівська обл., Ніжинський район, с. Городище, вул. 8-го Березня, буд. 42.

Об’єкт товариства з обмеженою відповідальністю "Чернігівська м'ясна компанія" не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно положень ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля”. Джерелами впливу на стан атмосферне повітря являються будівлі утримання тварин, місця переробки гною, виробництва тепла в установках спалювання та електроенергії при роботі аварійного дизельного генератора. При роботі технологічного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: сполуки азоту (двоокис азоту, оксид діазоту), речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, оксид вуглецю, діоксид сірки, сірководень, аміак, фенол, карбонові кислоти, альдегіди, аміни, сульфіди, меркаптани, парникові гази: метан та двоокис вуглецю. Загальні обсяги викидів складають – 1037,8907 т/рік з них двоокис вуглецю - 993,394 т/рік.

Адміністрація Товариства з обмеженою відповідальністю "Чернігівська м'ясна компанія" зобов'язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу Товариства з обмеженою відповідальністю "Чернігівська м'ясна компанія" звертатися за адресою: 16520, Чернігівська обл., Ніжинський район, с. Городище, вул. 8-го Березня, буд. 42, за тел. +380674088981.

Зауваження громадські організації та окремі громадяни можуть направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

Інформація для отримання дозволу (577 КБ, pdf)

ГО Активне Суспільство України