Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проєкту Обласного плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проєкт Обласного плану  заходів  на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року (далі-План).

Метою Плану є підвищення ефективності дій щодо забезпечення прав і задоволення потреб осіб з інвалідністю нарівні з іншими громадянами, поліпшення умов для їх соціальної адаптації та інтеграції.

На виконання протокольного рішення засідання Ради безбар'єрності від 15.02.2023 та з метою координації  роботи місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій щодо реалізації та залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Плану проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 березня до 04 квітня 2023 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 04 квітня 2023 року (включно) за адресою: 14005, м. Чернігів, проспект Миру, 116А, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected].

Контактна особа: БІЛЕНКО Вікторія Григорівна – начальник відділу у справах осіб з інвалідністю управління соціального захисту населення Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел.72-80-60.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт плану

Департамент соціального захисту населення
обласної державної адміністрації

ГО Активне Суспільство України