Новини

 

Урочисто та з конструктивом: В’ячеслав Чаус зустрівся з волонтерами області (05.12.2023)

 

31.10.2023

Результати опитування готовності населення до надзвичайних ситуацій

Цивільний захист та готовність до надзвичайних ситуацій завжди залишаються на першому плані для забезпечення безпеки та добробуту нашого регіону.

Комісією з питань цивільних при Штабі волонтерів у Чернігівській області (голова комісії — Максим Богомаз) проведено онлайн опитування «Крок до безпеки та підвищеної готовності».

В опитуванні взяли участь 435 жителів Чернігівської області, з них 78,9 % — жінки, 21,1 % — чоловіки.

На основне питання опитування «Чи вважаєте ви, що цивільний захист важливий для нашої області?» 98,9 % респондентів відповіли «так», 0,9 % — виразили негативну думку, 0,2 % залишили питання відкритим, вибравши відповідь «50/50».

Громада розуміє, що підготовка до надзвичайних ситуацій є важливою, і готова докласти зусиль для забезпечення безпеки та стабільності в регіоні.

Із результатами опитування  можна ознайомитися у презентації  Крок до безпеки та підвищеної готовності.

Комісія з питань цивільних при Штабі волонтерів Чернігівської області щиро вдячна всім, хто взяв участь у цьому опитуванні. Голос громади важливий, і це дослідження стане важливим стимулом для подальших заходів з підвищення готовності та забезпечення безпеки в регіоні.

За повідомленням комісії з питань цивільних
Штабу волонтерів Чернігівської області

25.08.2023

Опитування готовності населення до надзвичайних ситуацій: крок до безпеки та підвищеної готовності

Комісією з питань цивільних Штабу волонтерів Чернігівської області від 17.08.2023 прийнято рішення про проведення опитування, яке спрямовано на визначення рівня готовності місцевого населення до надзвичайних ситуацій. Ініціатива спрямована на покращення рівня безпеки та підвищення готовності жителів області до можливих небезпечних ситуацій.

Опитування проводиться з метою збору об'єктивної інформації про ступінь підготовки населення до надзвичайних ситуацій, а також визначення потреби у навчанні з питань цивільного захисту. Учасники опитування зможуть висловити свої думки щодо тем, які вони вважають найбільш актуальними та важливими для навчання.

Комісія запрошує всіх мешканців Чернігівської області взяти участь у цьому важливому опитуванні. Думка кожного є надзвичайно важливою, адже спільними зусиллями можно зробити наше місце проживання безпечнішим та готовим до різних ситуацій.

За результатами опитування буде розроблено програму навчань з питань цивільного захисту, спрямовану на задоволення потреб та вимог населення. Комісія робить все можливе, щоб забезпечити максимальний рівень безпеки та підготовки жителів області до різних ситуацій.

Для участі у опитуванні, будь ласка, перейдіть за посиланням https://forms.gle/XnF9ZwRjqocYou8j7 

Долучайтесь до нашої спільної мети – зробити наше місце проживання безпечнішим та готовим до надзвичайних ситуацій.

За повідомленням комісії з питань цивільних
Штабу волонтерів Чернігівської області 

 

 

Сформовано списки Штабу волонтерів Чернігівської області (20.02.2023)

Розпочато формування Штабу волонтерів Чернігівської області (03.02.2023)

На Чернігівщині формують Раду волонтерів (06.12.2022)

«Ви фантастичні! Ви — герої!»: В’ячеслав Чаус — волонтерам області (05.12.2022)

ГО Активне Суспільство України