Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту звіту про виконання Регіональної цільової програми боротьби з карантинним бур’яном – амброзією полинолистою в Чернігівській області на 2022-2026 роки

Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання Регіональної цільової програми боротьби з карантинним бур’яном – амброзією полинолистою в Чернігівській області на 2022-2026 роки.

Мета Регіональної цільової програми –забезпечення захисту населення від виникнення алергічних захворювань, зниження негативного впливу на здоров’я людей та тварин, покращення екологічного стану навколишнього природнього середовища, збереження природної родючості земель, забезпечення раціонального використання земель, підвищення урожайності сільськогосподарський культур та продуктивності сіножатей і пасовищ, збереження складу та структури місцевих фітоценозів, нарощування суб’єктами зовнішньо-економічної діяльності експортного потенціалу.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проєкт звіту про виконання Регіональної цільової програми боротьби з карантинним бур’яном – амброзією полинолистою в Чернігівській області на 2022-2026 рокипроходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 07.02.2023 по 21.02.2023 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту звіту прийматимуться до 21 лютого включно за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру,14, Департамент агропромислового розвитку обласної державної, e-mail: [email protected].

Контактна особа: Безнощенко Павло Васильович – головний спеціаліст управління земельних та юридичних питань Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації тел. (04622) 67-52-02.

Звіт про результати обговорення буде опублікований на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту

Пояснювальна записка

ГО Активне Суспільство України