15-02-2023 11:35

КП “НОСІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” заявляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря що надходять в атмосферу від котельного устаткування об’єктів розташованих за адресами:

1. Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Центральна, 19 (інформація для отримання дозволу, 172 КБ, pdf).

2. Чернігівська обл. ,м. Носівка, вул. Центральна, 4 (інформація для отримання дозволу, 171 КБ, pdf).

3. Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Центральна, 8 (інформація для отримання дозволу, 163 КБ, pdf).

4. Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Свято-Троїцька, 3 (інформація для отримання дозволу, 163 КБ, pdf).

5. Чернігівська обл., Носівський р-н, с. Держанівка, вул. Л. Українки,24 (інформація для отримання дозволу, 171 КБ, pdf).

При роботі котельного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять: азоту діоксид, оксид діазоту, вуглецю оксид, діоксид вуглецю, метан, речовини у вигляді твердих суспендованих частинок. Загальні обсяги викидів становлять:

1. Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Центральна, 19 - 47,767 т/рік.

2. Чернігівська обл. ,м. Носівка, вул. Центральна, 4 - 52,397 т/рік.

3. Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Центральна, 8 - 28,166 т/рік.

4. Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Свято-Троїцька, 3 - 16,267 т/рік.

5. Чернігівська обл., Носівський р-н, с. Держанівка, вул. Л. Українки,24 - 105,837 т/рік.

Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Концентрації забруднюючих речовин у приземному шарі по даному об’єкту не перевищують значення ГДК.

Адміністрація КГІ “НОСІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” зобов’язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації котельного обладнання.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу КП “НОСІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” звертатися за адресою: 17100, Чернігівська обл., Носівський район, місто Носівка, ВОКЗАЛЬНА, будинок 6.

Із зауваженнями або заперечуванням щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря об’єктом КП “НОСІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” звертатися протягом ЗО календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.

ГО Активне Суспільство України