Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проєкту звіту про виконання у 2022 році обласної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Чернігівською областю, здійснення представницьких та інших заходів на 2018 - 2022 роки

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2022 році обласної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Чернігівською областю, здійснення представницьких та інших заходів на 2018 - 2022 роки.

Відповідальними виконавцями та учасниками програми є Чернігівська обласна державна адміністрація, Чернігівська обласна рада, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації.

Метою Програми є забезпечення належної організації з відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заходів зі збереження національної пам’яті та інших заходів, офіційне та суспільне визнання внеску громадян, колективів, підприємств та організацій, інститутів громадянського суспільства у створення матеріальної та духовної культури області; організація, проведення та інформаційний супровід представницьких заходів в області, Україні та за її межами, у тому числі з презентації потенціалу області.

Даний проєкт звіту проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 03.02.2023 року до 17.02.2023 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту звіту будуть прийматися Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації до 17.02.2023 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка,7, т. (0462) 669-161, e-mail: [email protected], контактна особа: Мірошниченко Юлія Анатоліївна - головний бухгалтер Департаменту.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації 

ГО Активне Суспільство України