Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту звіту про виконання у 2022 році Регіональної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2019-2022 роки

Управлінням капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2022 році Регіональної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2019-2022 роки.

Програма спрямована на поліпшення транспортно-експлуатаційного стану мережі автомобільних доріг загального користування місцевого та державного значення та споруд на них, розвиток автомобільних доріг загального користування місцевого та державного значення, підвищення на них рівня безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезень.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Управління, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності  даний проєкт звіту проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 03.02.2023 року до 17.02.2023 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту звіту прийматимуться Управлінням капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації до 17 лютого 2023 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Єлецька, 11, Управління капітального будівництва облдержадміністрації, ел.пошта: [email protected] 

Контактна особа: Мисник Олександр Іванович, начальник відділу експлуатаційного утримання автомобільних доріг Управління капітального будівництва облдержадміністрації. Тел.: (04622) 678-522.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту

Управління капітального будівництва
Чернігівської обласної державної адміністрації

ГО Активне Суспільство України