Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту звіту про виконання у 2022 році Програми впровадження пілотного проєкту з організації територіальної оборони  Чернігівської області на 2021-2022 роки

            Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2022 році Програми впровадження пілотного проєкту з організації територіальної оборони  Чернігівської області на 2021-2022 роки.

           Основним завданням Програми є сприяння у підвищенні боєздатності та покращення матеріально-технічного забезпечення особового складу підрозділів територіальної оборони та покращення матеріально-технічного забезпечення пунктів управління облдержадміністрації.

           Виконання Програми сприятиме створенню необхідних умов для персоналу запасних пунктів управління обласної державної та районних державних адміністрацій. Передбачається придбати обладнання для організації зв’язку з різними органами управління. Придбання зазначених засобів забезпечить умови для покращення управління життєдіяльністю області в умовах особливого періоду.

           На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт звіту про виконання у 2022 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01 по 15 лютого 2023 року.

           Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються до 15 лютого 2023 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-54-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Юдін Олексій Євгенович, головний спеціаліст  відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

            Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту

Пояснювальна записка

                                                         Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації

ГО Активне Суспільство України