Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проєкту звіту
про виконання у 2022 році «Програми створення страхового фонду
документації Чернігівської області на 2021-2025 роки»

Державним архівом Чернігівської області підготовлено проєкт звіту про виконання у 2022 році «Програми створення страхового фонду документації Чернігівської області на 2021-2025 роки» (далі-Програма).

Метою Програми є створення обласного страхового фонду документації (далі – СФД) для забезпечення користувачів-державних органів, органів місцевого самоврядування, постачальників документів - повномірними їх копіями, у випадку відсутності, втрати, псування або недоступності оригіналів документації для проведення будівельних (відбудовчих), аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та в особливий період, для збереження культурної спадщини, що має важливе значення для сталого функціонування економіки області у разі втрати або неможливості отримання документації на неї.

Даний проєкт звіту про виконання Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01 лютого по 15 лютого 2023 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту звіту приймаються Державним архівом Чернігівської області до 15.02.2023 за адресою: м. Чернігів, вул. Мстиславська, 2, кім.19,20; тел. 645-980, 645-966 або в електронному вигляді за адресою E-mail: [email protected].

Контактна особа: Алла Адам’юк, заступник директора Державного архіву Чернігівської області.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту

Державний архів Чернігівської області

ГО Активне Суспільство України