Інформаційне повідомлення
про електронні консультації щодо проєкту звіту про виконання у 2022 році
Програми зайнятості населення Чернігівської області  на 2021-2023 роки

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2022 році Програми зайнятості населення Чернігівської області на 2021-2023 роки.

Основною метою Програми є сприяння створенню умов для забезпечення зайнятості населення області та соціального захисту осіб у разі настання безробіття, збереження діючих і створення нових робочих місць, посилення мотивації до праці, дотримання принципів недискримінації та рівності можливостей у сфері праці, збереження та розвиток трудового потенціалу, підвищення конкурентоспроможності певних категорій осіб, що є вразливими на ринку праці.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт звіту про виконання у 2022 році Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 30 січня до 13 лютого 2023 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 13 лютого 2023 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка,7, тел.(096) 29 30 635, e-mail: [email protected].

Контактна особа: Брагинець Олена – начальник відділу праці, трудових відносин та зайнятості населення.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту 

Департамент економічного розвитку
обласної державної адміністрації

ГО Активне Суспільство України