Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проєкту звіту про виконання у 2022 році
Програми відшкодування витрат з поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни, у Чернігівській області на 2021-2025 роки.

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2022 році Програми відшкодування витрат з поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни, у Чернігівській області на 2021-2025 роки.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт звіту про виконання у 2022 році Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 17 до 31 січня 2023 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 31 січня 2023 року (включно) за адресою: 14005, м. Чернігів, проспект Миру, 116-а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected]

Контактна особа: Грецька Світлана Анатоліївна – начальник відділу персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням та виплатою пенсій  Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел.5 38 69.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту

Департамент соціального захисту населення
обласної державної адміністрації

ГО Активне Суспільство України