Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій
щодо  проєкту Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Чернігівської області на 2023 рік

Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації підготовлено проєкт Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Чернігівської області на 2023 рік (далі­ ­– Програма).

Проєкт Програми підготовлений на виконання розпорядження  голови облдержадміністрації від 14.10.2022 №374 «Про розроблення проєкту Програми економічного і соціального  відновлення та розвитку області на 2023 рік».

Програма розроблена відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», «Про засади державної регіональної політики», «Про дер­жав­не прогнозування та розроблення програм економічного і соціального роз­вит­ку України» та постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 №621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проектів Бюджетної декларації та  державного  бюджету».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 13 грудня по 27 грудня 2022 року.

Зауваження та пропозиції прийматимуться до 27 грудня 2022 року (включно) за адресою: Департамент економічного розвитку облдерж­адмі­ністрації, 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка 7 кім. 13; тел. 0663704502, [email protected].

Контактна особа: Волчек Ірина Василівна – начальник відділу стратегічного планування, прогнозування та моніторингу регіонального розвитку Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Проєкт Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Чернігівської області на 2023 рік (doc, 551 Кб)

Додаток 1 (docx, 38 Кб)

Додаток 2 (docx, 38 Кб)

Додаток 3 (docx, 26 Кб)

ГО Активне Суспільство України