Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проєкту Програми матеріально-технічного забезпечення національного спротиву на території Чернігівської області на 2023 - 2024 рік

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проєкт обласної Програми матеріально-технічного забезпечення національного спротиву на території Чернігівської області на 2023 - 2024 рік (далі – Програма).

Програмою передбачено забезпечення заходів щодо підвищення обороноздатності держави, надання обороні України всеохоплюючого характеру, сприяння забезпеченню готовності громадян України до національного спротиву, вдосконалення системи організації та забезпечення проведення заходів національного спротиву на території області, покращення матеріально-технічного забезпечення особового складу підрозділів територіальної оборони, пунктів управління. Реалізація заходів Програми дозволить вдосконалити систему управління національним спротивом на території області та підвищити рівень матеріально-технічного та логістичного забезпечення військових частин (підрозділів) територіальної оборони.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми матеріально-технічного забезпечення національного спротиву на території Чернігівської області на 2023 - 2024 рік проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 14 по 28 листопада 2022 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 28 листопада 2022 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації,    тел. 67-54-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Юдін Олексій Євгенович, головний спеціаліст відділу планування управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт програми

Додаток 1

Додаток 2

ГО Активне Суспільство України