26-10-2022 14:59

ТОВ “УЛЯНІВСЬКЕ” заявляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від виробничого устаткування  на об’єкті зерносушильного комплексу, розташованого за адресою: 15535, Чернігівська обл.,Чернігівський район, с. Вознесенське, пров. Козацький, 27А.

Джерелами впливу на стан атмосферне повітря являються технологічне обладнання сушіння та зберігання зерна,опалювальне устаткування, ремонтні та ін. служби. При роботі на об’єкті підприємства в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять:  речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, сполуки азоту (двоокис азоту, оксид діазоту), оксид вуглецю, двоокис вуглецю, метан,  неметанові леткі органічні сполуки. Загальний обсяг викидів – 214,461 т/рік (з них вуглецю діоксид – 211,796 т/рік).

ТОВ “УЛЯНІВСЬКЕ” зобов’язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах виробничої діяльності та експлуатації виробничого устаткування. 

Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм та не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі санітарно-захисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ТОВ “УЛЯНІВСЬКЕ” звертатися за адресою: 15535, Чернігівська обл., Чернігівський район, с. Вознесенське, провулок Козацький, 36.

Із зауваженнями або заперечуванням щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря  ТОВ “УЛЯНІВСЬКЕ”  звертатися протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.

ГО Активне Суспільство України