Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської обласної ради на 2023-2025 роки

Виконавчим апаратом Чернігівської обласної ради підготовлено проєкт Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської обласної ради на 2023-2025 роки.

Метою Програми є забезпечення умов для ефективного здійснення депутатами Чернігівської обласної ради повноважень, наданих їм Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», сприяння їм у вирішенні проблемних питань та доручень окремих виборців та територіальних громад в цілому.

Фінансова підтримка виконання доручень виборців депутатами обласної ради має допомогти зробити роботу депутата більш відчутною на рівні громад та надати депутатам, депутатським фракціям та групам можливості спрямовувати видатки обласного бюджету для вирішення місцевих проблем.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в місцевому самоврядуванні, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної ради, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської обласної ради на 2023-2025 роки проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 07 жовтня по 21 жовтня 2022 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту Програми приймаються до 21 жовтня 2022 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру,43, Чернігівська обласна рада, e-mail: [email protected].

Контактна особа: Ладиженська Лоліта Володимирівна, начальник відділу аналітичної роботи та проєктного менеджменту виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Програми

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

ГО Активне Суспільство України