Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту 
Обласної програми матеріальної підтримки окремих категорій громадян Чернігівщини для здобуття вищої освіти на 2022/2023 навчальний рік

Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт Обласної програми матеріальної підтримки окремих категорій громадян Чернігівщини для здобуття вищої освіти на 2022/2023 навчальний рік (далі – Програма). 

Основною метою програми є формування інтелектуального потенціалу нації та матеріфльна підтримка жителів області, які у  2022/2023 навчальному році здобувають вищу освіту в університетах Чернігівської області, а саме Національному університеті "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка, Національному університеті "Чернігівська політтехніка", Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2022 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу  до інформації про діяльність обласної військової адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 22 липня по 05 серпня 2022 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться по 05 серпня 2022 року (включно) за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Шевченка, 34, Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, e-mail: [email protected].

Контактна особа: Давидова Тетяна Миколаївна, тел. 95 21 64.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження

Проєкт Програми

Управлінням освіти і науки Чернігівської
обласної державної адміністрації

ГО Активне Суспільство України