Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проєкту звіту про виконання у 2021 році Обласної цільової програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 рр.

Департаментом культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання у 2021 році Обласної цільової програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 рр.

Основною метою програми є формування на території області конкурентоспроможного туристичного продукту, здатного максимально задовольнити туристичні потреби мешканців області та її гостей, підтримання внутрішнього та в’їзного туризму в області, що сприятиме забезпечення сталого розвитку сфери туризму у Чернігівській області, перетворення її у конкурентоспроможну галузь, одну із бюджетоутворюючих складових соціально-економічного розвитку області.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2021 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 3 до 17 лютого 2022 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 17 лютого 2022 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського,70 Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, е-пошта: [email protected]

Контактна особа: Мойсейчук Ілона Іванівна, головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної роботи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 676-562.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту про виконання у 2021 році Обласної цільової програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2021-2027 рр

 

ГО Активне Суспільство України