Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю
щодо проєкту звіту про виконання
 Комплексної Програми підвищення
конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки
 «Чернігівщина конкурентоспроможна» за підсумками 2021 року

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна» за підсумками 2021 року.

Головною метою Програми є забезпечення сталого економічного зростання і соціального розвитку області шляхом створення умов для підвищення конкурентоспроможності та створення додаткових конкурентних переваг за рахунок ефективного використання інвестиційного потенціалу регіону, розвитку промисловості і стимулювання активізації інноваційної діяльності, удосконалення і розширення зовнішньоекономічної діяльності, міжрегіонального та транскордонного співробітництва, підтримки місцевого товаровиробника, промоції потенціалу Чернігівської області та формування її позитивного міжнародного іміджу.

Даний проєкт звіту проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01.02.2022 року по 15.02.2022 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту звіту прийматимуться Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка,7, т/ф 674-656, е-mail: [email protected] .

Контактна особа: Козачок Леся Олександрівна – заступник начальника відділу зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та міжрегіонального співробітництва Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації облдержадміністрації, т/ф 674-656.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту про виконання Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна» за підсумками 2021 року

 

 

ГО Активне Суспільство України