Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проєкту звіту про виконання обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2021-2022 роки за 2021 рік

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації підготовлено проєкт звіту про виконання обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2021-2022 роки за 2021 рік.

Програма спрямована на популяризацію праці представників медіа Чернігівщини, стимулювання підвищення фахового рівня їхніх матеріалів та комунікації і взаємодії у медійному середовищі; підтримку творчості місцевих авторів Чернігівщини, популяризацію книжкової продукції та читання; підтримку суспільно значущих друкованих видань, забезпечення задоволення інформаційних потреб осіб з інвалідністю; зміцнення інформаційної безпеки в області; висвітлення діяльності облдержадміністрації та обласної ради друкованими ЗМІ, засобами телерадіомовлення та Інтернет-виданнями, а також поширення інформації, спрямованої на досягнення суспільно корисних цілей.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт звіту про виконання обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 1 до 15 лютого 2022 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 15 лютого 2022 року включно за адресою: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації, вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000. тел.: (0462) 67-57-59, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Сорокін Валерій Володимирович – заступник директора Департаменту – начальник управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту, тел.: (0462) 67-86-94.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт звіту про виконання обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2021-2022 роки за 2021 рік

ГО Активне Суспільство України