Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту нормативно-правового акту «Про затвердження Порядку та умов проведення конкурсів на укладання угод серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої (фахової передвищої) медичної, мистецької та педагогічної освіти за державним(регіональним) замовлення»

Департаментом культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації підготовлено проєкт нормативно-правового акту «Про затвердження Порядку та умов проведення конкурсів на укладання угод серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої (фахової передвищої) медичної, мистецької та педагогічної освіти за державним(регіональним) замовлення».

Основною метою є задоволення потреб сіл, селищ або селищ міського типу в медичних, мистецьких та педагогічних кадрах.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт нормативно-правового акту «Про затвердження Порядку та умов проведення конкурсів на укладання угод серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої (фахової передвищої) медичної, мистецької та педагогічної освіти за державним(регіональним) замовлення» проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 січня по 04 лютого 2022 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту нормативно-правового акту прийматимуться до 04 лютого 2022 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського,70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 676-562, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Бондаренко Наталія Сергіївна, головний спеціаліст-юрисконсульт Департаменту культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації, тел. (0462) 675-171.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Громадські обговорення» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження голови ОДА «Про затвердження Порядку та умов проведення конкурсів на укладання угод серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої (фахової передвищої) медичної, мистецької та педагогічної освіти за державним(регіональним) замовлення"

Додаток

 

ГО Активне Суспільство України