Інформаційне повідомлення 
про проведення електронних консультацій щодо проєкту Програми розвитку архівної справи на 2022-2024 роки

Державним архівом Чернігівської області підготовлено проєкт Програми   розвитку архівної справи на 2022-2024 роки, метою Програми є вирішення пріоритетних завдань щодо забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду, їхнього примноження та використання. Забезпечення подальшого розвитку архівної справи, задоволення соціальних потреб громадян області.

 Для досягнення мети необхідно провести ремонтні роботи у приміщеннях корпусів №№ 2 та 3 Державного архіву області, які є комунальною власністю Чернігівської області та перебувають на балансі Державного архіву Чернігівської області, виготовити та встановити стелажне обладнання у приміщенні відділу архіву в м. Ніжині.

Проєкт Програми виноситься на громадське обговорення, яке триватиме у період 07 – 21  жовтня 2021 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту Програми надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів до Державного архіву Чернігівської області (м. Чернігів, вул. Мстиславська, 2, кімн. 19); тел. 645-980, 645-966 або в електронному вигляді за адресою [email protected].

Контактна особа: Новик Наталія Петрівна, начальник відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Державного архіву Чернігівської області. 

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Програми розвитку архівної справи на 2022-2024 роки

ГО Активне Суспільство України