Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення
Чернігівської обласної ради «Про Програму 
проведення інвентаризації земельних ділянок лісогосподарського призначення, що перебувають у постійному користуванні дочірніх агролісогосподарських підприємств комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради на 2021-2022 роки»

Управлінням комунального майна  Чернігівської обласної ради підготовлено проект рішення Чернігівської обласної ради «Про Програму проведення інвентаризації земельних ділянок лісогосподарського призначення, що перебувають у постійному користуванні дочірніх агролісогосподарських підприємств комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради на 2021-2023 роки».

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в місцевому самоврядуванні, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної ради, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської обласної ради на 2021-2022 роки проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 08.10.2021 р.  по 23.10.2021 р.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення та Програми приймаються   до 25 жовтня 2021 року за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 43, управління комунального майна Чернігівської обласної ради, e-mail: [email protected], тел.: 775-171.

Контактна особа: Попович Віталій Юрійович, головний спеціаліст аналітичного відділу управління комунального майна Чернігівської обласної ради.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Програми проведення інвентаризації земельних ділянок лісогосподарського призначення, що перебувають у постійному користуванні дочірніх агролісогосподарських підприємств комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради на 2021-2022 роки

 

ГО Активне Суспільство України