Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «
Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Чернігівської області»

Департаментом енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Чернігівської області», згідно з яким пропонується визначити об’єкти конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському і приміському автобусних маршрутів загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) та затвердити умови конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському та приміському автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути).

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 10 вересня 2021 року по 24 вересня 2021 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 24 вересня 2021 року (включно) Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Єлецька, буд. 11, кімн. 1; тел. 675-533 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Власов Максим Андрійович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління економічного моніторингу, транспорту та зв’язку  Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Чернігівської області»

Умови конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському та приміському автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

Додаток. Об’єкти конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському і приміському автобусних маршрутів загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

 

ГО Активне Суспільство України