21-09-2021 11:06

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо внесення змін до Програми впровадження пілотного проєкту з організації територіальної оборони Чернігівської області на 2021-2022 роки

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проєкт рішення обласної ради «Про внесення змін до Програми впровадження пілотного проекту з організації територіальної оборони Чернігівської області на 2021-2022 роки».

Внесення змін до Програми впровадження пілотного проєкту з організації територіальної оборони Чернігівської області на 2021-2022 роки викликане тим, що з 1 січня 2022 року вступає в дію Закон України «Про основи національного спротиву», яким започатковуються нові підходи до організації територіальної оборони в Україні.

Запропоновані зміни до Програми враховують досвід виконання заходів у поточному році та спрямовані на приведення заходів Програми у відповідність до вимог Закону України «Про основи національного спротиву».

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт рішення обласної ради «Про внесення змін до Програми впровадження пілотного проекту з організації територіальної оборони  Чернігівської області на 2021-2022 роки» проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 вересня по 08 жовтня 2021 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 08 жовтня 2021 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-54-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Кулібик Андрій Вікторович, заступник начальника  Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи, начальник відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Програми

Додаток 1 до проєкту Програми

Додаток 1 до проєкту Програми

ГО Активне Суспільство України