17-09-2021 16:13

Інформаційне повідомлення 
про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту внесення змін до регіональної цільової Програми  створення та ведення містобудівного кадастру Чернігівської області на 2016-2023 роки

Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації, на виконання вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.04.2011 №559 «Про містобудівний кадастр» розроблено регіональну цільову Програму створення та ведення містобудівного кадастру Чернігівської області на 2016-2023 роки (далі-Програма), яку затверджено рішенням Чернігівської обласної ради другої сесії сьомого скликання від 18.12.2015, зі змінами.

Метою Програми є забезпечення на території Чернігівської області проведення єдиної державної політики у сфері містобудування та архітектури, впровадження та використання сучасних геоінформаційних технологій, розроблення геоінформаційного порталу містобудівного кадастру області, що створить передумови для ефективного вирішення функціональних завдань місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Реалізація заходів Програми забезпечить покращення інвестиційного клімату та створення прозорих та комфортних умов для роботи підприємців, застосування Європейських стандартів управління територіальним розвитком, підвищення якості управлінських рішень завдяки моделюванню оцінки їх наслідків.

Створення містобудівного кадастру області з урахуванням підсистем міст обласного підпорядкування і районів для постійної актуалізації та використання інтегрованих даних про господарський, містобудівний розвиток території області та окремих адміністративно – територіальних одиниць створить сучасне ефективне підґрунтя для соціального та економічного розвитку громад Чернігівської області.

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту напрямів діяльності та заходів Програми триватимуть з 17.09.2021 до  01.10.2021.

Зауваження та пропозиції до проекту внесення змін до Програми прийматимуться Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації до 01.10.2021 за адресою м. Чернігів, вул. Проспект Миру 21а, 11, т/ф. 67-69-57, е-mail: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту внесення змін до регіональної цільової Програми створення та ведення містобудівного кадастру Чернігівської області на 2016-2023 роки». Контактна особа: Сергій Куреня, заступник начальника Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації, начальник відділу містобудівного кадастру та моніторингу, т/ф 67-69-57.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Проект ПРОГРАМИ

Додатки до проекту ПРОГРАМИ

 

ГО Активне Суспільство України