02-09-2021 16:00

Повідомлення про оприлюднення проєкту обласної Програми «Питна вода Чернігівської області на 2022-2026 роки» 
та  Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування: проєкт обласної Програми «Питна вода Чернігівської області на 2022-2026 роки».

Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування:  Чернігівська обласна рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення: 

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну  оцінку», постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою одержання та врахування пропозицій громадськості, на офіційних веб-сайтах Чернігівської обласної державної адміністрації та Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації 02 вересня 2021 року для громадського обговорення оприлюднено проєкт Програми «Питна вода Чернігівської області на 2022-2026 роки»  (далі – Програми) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку (далі – Звіт про СЕО).

Програма передбачає забезпечення гарантованих Конституцією України прав громадян на достатній життєвий рівень та екологічну безпеку шляхом забезпечення питною водою в необхідних обсягах, відповідної якості.

Пропозиції до Програми та Звіту про СЕО просимо надавати до 02.10.2021 року включно до Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: вул. Єлецька, 11, м. Чернігів, 14000, тел./факс (0462) 777-400, e-mail: [email protected]). www:depenergo.cg.gov.ua. Відповідальна особа – Єрко Юрій Петрович.

З проєктом Програми та Звітом про СЕО можна ознайомитися на офіційних веб-сайтах Чернігівської обласної державної адміністрації www:cg.gov.ua  та Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації: www:depenergo.cg.gov.ua.

Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

Проєкт обласної Програми «Питна вода Чернігівської області на 2022-2026 роки»

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

ГО Активне Суспільство України