Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо внесення змін до Комплексної Програми підтримки розвитку агропромислового комплексу Чернігівської області на 2021-2027 роки (затвердженої рішенням другої (позачергової) сесії обласної ради восьмого скликання 26 січня 2021 року № 4-2/VIII)

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, дотримання вимог пункту 12 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 оприлюднено проєкт нової редакції Комплексної Програми підтримки розвитку агропромислового комплексу Чернігівської області на 2021-2027 роки.

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 29.04.2021 № 602 «Про врегулювання окремих питань діяльності структурних підрозділів обласної державної адміністрації», у зв’язку із перейменуванням Департаменту розвитку економіки та сільського господарства обласної державної адміністрації у Департамент економічного розвитку обласної державної адміністрації, відбувається передача повноважень, функцій і відповідної чисельності працівників до Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

Зважаючи на головну мету Комплексної Програми підтримки розвитку агропромислового комплексу Чернігівської області на 2021-2027 роки ( далі - Програма) - створення передумов сталого розвитку агропромислового комплексу, підтримка розвитку підприємництва у сільській місцевості та покращення умов життя і праці селян, виконання заходів Програми доцільно передати Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

Саме з цією метою і було розроблено проєкт змін до Комплексної Програми, де головним виконавцем заходів визначено Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації. Інші параметри Комплексної Програми залишилися без змін.

Електронні консультації з громадськістю щодо внесення змін до Комплексної Програми триватимуть з 09 по 23 липня 2021 року.

Зауваження та пропозиції до нової редакції Комплексної Програми прийматимуться Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації до 23 липня 2021 року в письмовому вигляді за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 14, к. 312; тел. 778-945 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Контактна особа: Жук Василь Олексійович, заступник начальника управління – начальник відділу аналізу АПК та розвитку сільських територій Департаменту, тел. 778-945 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації та Департаменту в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт програми

ГО Активне Суспільство України