21-05-2021 15:00

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту нормативно-правового акту «Про обласний фольклорний фестиваль-конкурс імені Василя Полевика»

Департаментом культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації підготовлено проєкт нормативно-правового акту «Про обласний фольклорний фестиваль-конкурс імені Василя Полевика».

Основною метою проведення обласного фольклорного фестивалю-конкурсу імені Василя Полевика є відродження і збереження пісенної, музичної спадщини Чернігівщини та вшанування пам’яті відомого фольклориста, лауреата обласних премій імені Григорія Верьовки, Бориса Грінченка та премії Фонду культури України, Заслуженого працівника культури України Василя Полевика.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт нормативно-правового акту «Про обласний конкурс юних виконавців «Струни серця» проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з  17 травня 2021 року до 31 травня 2021 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту нормативно-правового акту прийматимуться до 31 травня 2021 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 676-562, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Бондаренко Наталія Сергіївна, головний спеціаліст-юрисконсульт Департаменту культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації, тел. (0462) 67-62-63.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт наказу Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації «Про обласний фольклорний фестиваль-конкурс імені Василя Полевика»

Проєкт ПОЛОЖЕННЯ про обласний фольклорний фестиваль-конкурс імені Василя Полевика

Додаток

ГО Активне Суспільство України