14-04-2021 17:08

Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо внесення змін до «Програми впровадження пілотного проекту з організації територіальної оборони  Чернігівської області на 2021-2022 роки»

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проєкт внесення змін до «Програми впровадження пілотного проекту з організації територіальної оборони  Чернігівської області на 2021-2022 роки».

Основною метою Програми є забезпечення вдосконалення системи організації територіальної оборони області,  практична перевірка  дієвості нових підходів з організації територіальної оборони, виявлення позитивних сторін і недоліків, підготовка пропозицій щодо відображення  напрацювань в законодавстві та впровадження отриманого досвіду в Україні.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт змін до Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 14 квітня по 29 квітня 2021 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 29 квітня 2021 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-54-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Кулібик Андрій Вікторович, заступник начальника  управління планування цивільного захисту та оборонної роботи - начальник відділу планування управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Пояснювальної записки

Додаток 1

Додаток 2

ГО Активне Суспільство України