Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту внесення змін до
 Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна»

Департаментом розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації підготовлено проєкт змін до Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна»  (далі – Програма), затвердженої рішенням другої (позачергової) сесії обласної ради восьмого скликання 26 січня 2021 року № 5-2/VIIІ.

Головною метою Програми є забезпечення сталого економічного зростання і соціального розвитку області шляхом створення умов для підвищення конкурентоспроможності та створення додаткових конкурентних переваг за рахунок ефективного використання інвестиційного потенціалу регіону, розвитку промисловості і стимулювання активізації інноваційної діяльності, удосконалення і розширення зовнішньоекономічної діяльності, міжрегіонального та транскордонного співробітництва, підтримки місцевого товаровиробника, промоції потенціалу Чернігівської області та формування її позитивного міжнародного іміджу.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт змін до Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна» проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю  з 02 квітня  по 17 квітня  включно.

Зауваження та пропозиції до проєкту внесення змін до Програми прийматимуться Департаментом розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації до 17 квітня 2021 року  за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, тел. 674-656, е-mail: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проєкту внесення змін до до Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна».

Контактна особа: Власенко Віктор, начальник відділу зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та міжрегіонального співробітництва облдержадміністрації, т/ф 674-656.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт рішення обласної ради «Про внесення змін до Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна»

Проєкт Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна»

Пояснювальна записка до проєкту рішення Чернігівської обласної ради «Про внесення змін до Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна».

 

ГО Активне Суспільство України