Інформаційне повідомлення 

про проведення електронних консультацій щодо проєкту обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Чернігівській області на 2021-2023 роки

Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації підготовлено проєкт Обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Чернігівській області на 2021-2023 роки.

Основною метою Програми є підвищення рівня безпеки дорожнього руху, зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод в області, створення безпечних та комфортних умов для учасників дорожнього руху, покращення умов руху транспорту, здійснення профілактичних заходів з попередження травматизму учасників дорожнього руху, у тому числі дитячого, забезпечення відповідного інформування водіїв про наслідки порушень правил дорожнього руху, зниження рівня смертності внаслідок ДТП

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Чернігівській області на 2021-2023 роки, проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 30 березня по 13 квітня 2021 року (включно).

Пропозиції, зауваження та рекомендації надсилати по 13 квітня 2021 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Єлецька, 11, Управління капітального будівництва облдержадміністрації, ел.пошта: [email protected].

Контактна особа: Стариш Віталій Федорович начальник відділу розвитку мережі автомобільних доріг Управління капітального будівництва облдержадміністрації тел. (04622) 677-258, 678-522.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайтах облдержадміністрації та Управління капітального будівництва в рубриці "Консультації з громадськістю" у терміни, визначені чинним законодавством.

Проєкт Обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Чернігівській області на 2021-2023 роки

ГО Активне Суспільство України