Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 22 січня 2018 року № 31»

Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 22 січня 2018 року № 31», згідно з яким пропонується визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 22.01.2018 № 31 «Про тарифи на платні послуги, що надаються Бахмацькою центральною районною лікарнею», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 01.02.2018 року за № 9/1182.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до вимог чинного законодавства та у зв’язку з прийняттям рішення 4 (позачергової) сесії Бахмацької міської ради восьмого скликання від 31.12.2020 «Про зміну засновника та назви комунального некомерційного підприємства “Бахмацька центральна районна лікарня” Бахмацької районної ради Чернігівської області та затвердження Статуту в новій редакції», згідно з яким назву «КНП “Бахмацька ЦРЛ” Бахмацької районної ради Чернігівської області» змінено на «КНП «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради» та затверджено Статут даного закладу.

Відповідно до абзацу 2 пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями) повноваження обласних державних адміністрацій не поширюються на тарифи, які встановлюються виконавчими  органами сільських, селищних, міських рад відповідно до статті 28 Закону  України «Про  місцеве самоврядування в Україні».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 17 березня до 31 березня 2021 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 31 березня 2021 року (включно) Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 24, 26; тел. 67-58-34, 66-91-59 або в електронному вигляді за адресою  [email protected]), до Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 67-87-13, е-mail:  [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 22 січня 2018 року № 31»

 

ГО Активне Суспільство України