15-02-2021 15:49

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту Положення про Громадську раду при Чернігівській обласній державній адміністрації в новій редакції

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  обласної державної адміністрації підготовлено проєкт Положення про Громадську раду при Чернігівській обласній державній адміністрації  в новій редакції (далі — Положення).

Проєкт Положення розроблено враховуючи вимоги Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 (зі змінами) «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Положення проходитиме  процедуру  електронних консультацій з громадськістю з 15 лютого до 1 березня 2021 року (включно).

Проєкт Положення також буде опрацьовано з Громадською радою при облдержадміністрації.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 1 березня 2021 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка 7, тел. (0462) 67-59-67, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Сапон Валентина Василівна, головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством. 

Проєкт Положення про Громадську раду при Чернігівській обласній державній адміністрації в новій редакції

ГО Активне Суспільство України