Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту нормативно-правового акту «Про обласний конкурс фото та відео робіт «Art-Info-Forum»

Департаментом культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації підготовлено проєкт нормативно-правового акту «Про обласний конкурс фото та відео робіт «Art-Info-Forum».

Основною метою проведення   обласного конкурсу фото та відео робіт «Art-Info-Forum» є виявлення обдарованих дітей та молоді.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт нормативно-правового акту «Про обласний конкурс фото та відео робіт «Art-Info-Forum» проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 12 лютого до 27 лютого 2021 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту нормативно-правового акту прийматимуться до 27 лютого 2021 року (включно) за адресою: 14000,             м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 676-562, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Бондаренко Наталія Сергіївна, головний спеціаліст-юрисконсульт Департаменту культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації, тел. (0462) 611-985.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт нормативно-правового акту «Про обласний конкурс фото та відео робіт «Art-Info-Forum»

Проєкт Положення

Додаток

ГО Активне Суспільство України