01-12-2020 15:39

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту обласної Програми «Молодь Чернігівщини» на 2021-2025 роки

Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської  обласної державної адміністрації підготовлено проєкт обласної Програми «Молодь Чернігівщини» на 2021-2025 роки.

Програма спрямована на створення системи всебічної підтримки громадянської активності молоді, спрямованої на самовизначення і самореалізацію, формування необхідних для цього правових, гуманітарних та економічних передумов, надання соціальних гарантій.

Прийняття Програми дозволить скоординувати зусилля органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій і спрямувати їх на вирішення питань зайнятості молоді формування здорового способу життя, профілактиці соціально-небезпечних проявів, патріотичного виховання, освіти, розвитку творчого потенціалу.  

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт напрямів діяльності та заходів обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 1 грудня до 15 грудня 2020 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 15 грудня 2020 року включно за адресою: Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000. тел.: (0462) 675-443, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Семенченко Сергій Михайлович – начальник відділу з питань молоді та організації оздоровлення дітей управління у справах сім’ї та молоді Департаменту, тел. (0462) 774-448 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт обласної Програми «Молодь Чернігівщини» на 2021-2025 роки

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

ГО Активне Суспільство України