27-10-2020 12:02

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від ______________ 2020 р.

Чернігів

№ _____

Про встановлення розміру 
плати за участь у конкурсі
з перевезення пасажирів на
автобусних маршрутах
загального користування

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами) та з метою здійснення фінансування проведення конкурсів з перевезення пасажирів на приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути)

зобов’язую:

1. Затвердити кошторис витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням конкурсу з перевезення пасажирів на приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) (додається).

2. Встановити плату за участь у конкурсі з перевезення пасажирів на приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області (внутрішньообласні маршрути) у розмірі 717,00 гривень.

3. Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення цього розпорядження.

5. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації з моменту його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

 

Голова                                                                                       Анна КОВАЛЕНКО

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

Чернігівської обласної

державної адміністрації

__________ 2020 року № ___

 

КОШТОРИС

 витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням конкурсу з перевезення пасажирів на приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської області

(внутрішньообласні маршрути)

 

№ з/п

Найменування витрат

Сума витрат, грн

1

2

3

1

Розміщення інформації про об’єкти та умови конкурсу в засобах масової інформації

215,00

2

Підготовка пропозицій щодо об’єктів та умов конкурсу; організація приймання документів; перевірка достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації; аналіз та оцінка відповідності пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу; підготовка інформаційних матеріалів для членів конкурсного комітету; доведення результатів конкурсу до відома перевізників-претендентів; подання перевізникам-претендентам інформації про участь у конкурсі; виготовлення паспортів автобусних маршрутів

408,00

3

Технічне забезпечення конкурсу

94,00

 

Всього витрат:

717,00

 

 

Директор

Департаменту енергоефективності,

транспорту, зв’язку та житлово-

комунального господарства

Чернігівської обласної

державної адміністрації                                                  Володимир КРИВЕНКО

 

Аналіз регуляторного впливу

М-ТЕСТ

ГО Активне Суспільство України