06-10-2020 15:48

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту обласної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівської області на 2021-2025 роки

Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт обласної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівської області на 2021-2025 роки.

Програма спрямована на забезпечення повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, шляхом придбання путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області та за її межами за рахунок коштів обласного, міських, районних бюджетів та бюджетів об’єднаних територіальних громад; здійснення відповідного державного контролю шляхом проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, перевірок умов дотримання Державного стандарту з оздоровлення дітей; забезпечення санітарно-епідемічного нагляду, дотримання вимог протипожежної безпеки, нагляду за підготовкою, відкриттям та функціонуванням дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, дотримання правил безпеки під час перебування в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку дітей; покращення матеріально-технічної бази дитячих закладів оздоровлення та відпочинку обласного підпорядкування; залучення до співпраці дитячих, молодіжних та жіночих громадських організацій, благодійних фондів, міжнародних організацій.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт напрямів діяльності та заходів обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 06 по 20 жовтня 2020 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться по 20 жовтня 2020 року включно за адресою: Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000. тел.: (0462) 675-443, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Коваленко Дарина Олегівна – головний спеціаліст відділу з питань молоді та організації оздоровлення дітей управління у справах сім’ї та молоді Департаменту, тел. (0462) 774-448 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт обласної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівської області на 2021-2025 роки

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

 

ГО Активне Суспільство України