23-09-2020 14:34

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 року № 29»

Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Управлінням охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 року № 29», згідно з яким пропонується визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 17.01.2018 № 29 «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Козелецькою центральною районною лікарнею», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 30.01.2018 за № 8/1181.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до вимог чинного законодавства та у зв’язку з прийняттям рішення тридцять першої сесії Козелецької районної ради Чернігівської області сьомого скликання від 24.07.2020 № 9-31/VII «Про затвердження Положення про платні медичні послуги та граничний норматив рентабельності при запровадженні платних послуг в КНП КРР «Козелецька ЦРЛ»».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 23 вересня до 07 жовтня 2020 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 07 жовтня 2020 року (включно) Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 24, 26; тел. 67-58-34, 66-91-59 або в електронному вигляді за адресою  [email protected]), до Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 67-87-13, е-mail:  [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 року № 29»

 

ГО Активне Суспільство України