11-09-2020 17:15

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту Обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту Чернігівської області  на 2021-2025 роки

Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації підготовлено проєкт Обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту Чернігівської області на 2021-2025 роки (надалі Програма).

Метою Програми є відведення провідної ролі фізичній культурі та спорту на Чернігівщині як важливому фактору здорового способу життя, профілактики захворювань, формування гуманістичних цінностей, створення умов для всебічного гармонійного розвитку людини, сприяння досягненню її фізичної та духовної досконалості, виявлення резервних можливостей організму, формування патріотичних почуттів у громадян та позитивного іміджу Чернігівщини і України у світовому співтоваристві.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 11 до 25 вересня 2020 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 25 вересня 2020 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка,7, Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації,                              е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Лещенко Любов Василівна, начальник відділу спортивної та фізкультурно-масової роботи управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, тел. 672-860.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту Чернігівської області на 2021-2025 роки

ГО Активне Суспільство України