25-08-2020 10:40

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту Обласної цільової Програми охорони та збереження нематеріальної культурної спадщини
в Чернігівській області на 2021-2025 роки

Департаментом культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації підготовлено проєкт Обласної цільової Програми охорони та збереження нематеріальної культурної спадщини в Чернігівській області на 2021-2025 роки.

Метою Програми є створення належних умов для виявлення, ідентифікації, документування, збереження, відтворення, популяризації елементів нематеріальної культурної спадщини та пов’язаних з ними артефактів і предметів, уповільнення процесу занепаду народної творчості та підвищення  рівня знань на місцевому, національному та міжнародному  рівнях  про  важливість  НКС  та забезпечення її взаємного визнання.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 25 серпня до 08 вересня 2020 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 08 вересня 2020 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 77-44-09, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Дерейчук Ірина Василівна, провідний спеціаліст відділу культурного розвитку Департаменту культури і туризму національностей та релігій облдержадміністрації, тел. (0462) 77-44-09.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт Обласної цільової Програми охорони та збереження нематеріальної культурної спадщини
в Чернігівській області на 2021-2025 роки

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

 

ГО Активне Суспільство України