Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проєкту обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2021-2022 роки

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації підготовлено проєкт обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2021-2022 роки.

Програма спрямована на покращення стану задоволення інформаційних потреб жителів області, зміцнення інформаційної безпеки Чернігівщини, продовження та удосконалення інформування населення області про роботу облдержадміністрації та обласної ради і загалом про стан впровадження реформ в Україні, популяризація книжкової продукції, зокрема місцевих авторів, та читання, стимулювання фахового розвитку та налагодження професійних зв’язків між медійниками Чернігівщини, а також створення можливостей для реалізації права осіб з інвалідністю на отримання інформації.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 19 серпня по 2 вересня 2020 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться по 2 вересня 2020 року включно за адресою: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації, вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000. тел.: (0462) 67-57-59, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Сорокін Валерій Володимирович – начальник відділу співпраці зі ЗМІ управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту, тел.: (0462) 67-86-94.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2021-2022 роки

ГО Активне Суспільство України