Інформаційне повідомлення щодо проведення електронних 
консультацій про зміни  до
Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина - конкурентоспроможний регіон», затвердженої рішенням  третьої сесії обласної ради сьомого скликання 27 січня 2016 року № 2-3/VII (зі змінами)

Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт рішення Чернігівської обласної ради «Про внесення змін до Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина - конкурентоспроможний регіон», (далі – Програма), згідно з яким пропонується викласти у новій редакції додаток 7 Програми проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проєкт рішення проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 16 червня 2020 року до 30 червня 2020 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту рішення надсилати в письмовому вигляді по 30 червня 2020 року (включно) Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн  17, 18;   тел. 669-311, 669-636 або в електронному вигляді за адресою: [email protected]).

Контактна особа: Аношенко Юрій Михайлович, заступник начальника управління - начальник відділу промислового розвитку управління реального сектора економіки, транспорту і зв’язку Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Нова редакція Додатку 7 (Порядок проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка»)

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9

Додаток 10

Додаток 11

ГО Активне Суспільство України