Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проєкту обласної Програми забезпечення речовим майном вихованців Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою на 2021 -2027 роки

Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт обласної Програми забезпечення речовим майном вихованців Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою на 2021 -2027 роки (далі – Програма).

Метою Програми є надання додаткової соціальної та матеріальної допомоги вихованцям Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.:

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 15 червня до 29 червня 2020 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 29 червня 2020 року (включно) за адресою: 14005, м. Чернігів, вул. Шевченка, 34, Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, e-mail: [email protected].

Контактна особа: Зурман Любов Миколаївна – начальник юридичного відділу «Центр матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Чернігівської обласної ради,тел.95-49-75

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт обласної Програми забезпечення речовим майном вихованців Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою на 2021-2027 роки

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

ГО Активне Суспільство України