Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій про зміни до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням  сьомої сесії обласної ради VІI скликання від 20 грудня 2016 року № 6-7/VII (із змінами)

Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт рішення Чернігівської обласної ради «Про внесення змін до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки» (далі – Програма), згідно з яким пропонується:

- слова «Департамент економічного розвитку» та «Департамент агропромислового розвитку» у всіх відмінках замінити словами «Департамент розвитку економіки та сільського господарства» у відповідному відмінку;

- викласти у новій редакції додаток 4 Програми «Порядок проведення щорічного обласного конкурсу «Кращий товар Чернігівщини».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проєкт рішення проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 16 червня 2020 року до 30 червня 2020 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту рішення надсилати в письмовому вигляді по 30 червня 2020 року (включно) Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 24, 26; тел. 675-834, 669-159 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект Рішення Чернігівської обласної ради

Проєкт нової редакції додатку 4 до Програми «Порядок проведення щорічного обласного конкурсу «Кращий товар Чернігівщини»

ГО Активне Суспільство України