Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 25 січня 2019 року № 33»

Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Управлінням охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 25 січня 2019 року № 33», згідно з яким пропонується визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 25 січня 2019 року № 33 «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним закладом охорони здоров'я «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 11 лютого 2019 року за № 16/1276.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до вимог чинного законодавства.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 18 травня до 01 червня 2020 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 01 червня 2020 року (включно) Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 26, 24; тел. 669-159, 675-834 або в електронному вигляді за адресою [email protected]), до Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 678-713, е-mail:  [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 25 січня 2019 року № 33»

ГО Активне Суспільство України